Menu

Vsako odlično idejo vzamemo za svojo.Pri Dominatusu se vsakega projekta lotimo tako kot da bi bil naš. Odraz tega dela so naše reference!

Od leta 2009 pa vse do danes smo izdelali ogromno spletnih strani, jih spravili na prva mesta na Googlu ter obisk in prodajo še dodatno povečali z oglaševanjem na Googlu in Facebooku. Kaj vse in za koga smo švicali, si oglejte spodaj.

 


Oglejte si naše reference in se prepričajte, zakaj izbrati prav nas.

Zdrav nasmeh
Na novo odprta ambulanta za obrazno in ustno kirurgijo. Implantologijo, d.o.o. nam je zaupala izdelavo celotne grafične podobe. 
Son
Tik pred zimo smo prenovili spletno stran podjetja Son, ki je na trgu prisotno že več kot 25 let in je eno od vodilnih v proizvodnji komunalne opreme in storitev. 
LogChain - Špica international
Spletno stran podjetja Špica international smo naredili za blagovni znamko LogChain na željo naročnika na platformi Wordpress. 
Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka
V čast si štejemo, da so za izdelavo spletne strani Muzej Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka izbrali prav nas. Stran je narejena na platformi Wordpress.
Beautybox
Z izdelavo spletne strani Beauty Box smo naredili nekaj, kar na slovenskem trgu še ne obstaja. Gre za mesečni naročniški paket z najmanj 5 izdelki, izbranimi posebej za tvoje lase, kožo in stil. 
A1
Z A1 sledimo ves čas razvoju novih telefonov in prilagajamo besede za optimizacijo, uspešno pa smo uredili tudi menjavo branda iz Simobila na A1.
A1 - Lahkonočnice
Lahkonočnice - projekt A1, s katerim se osredotočajo na najmlajšo publiko s pravljicami, mi pa jim že od začetka s celostno optimizacijo zagotavljamo najboljše rezultate.
Uniforest
Za Uniforest optimiziramo 30 ključnih besed v Nemčiji, najdejo pa se tudi zelo iskane besede (30.000 + iskanj), za katere pa kljub težavnosti že na samem začetku dosegamo dobre rezultate.
Hypo bank
Za Hypo banko smo z Google oglaševanjem poskrbeli za ustrezno promocijo in podporo akcijskih ponudb, s čimer so si bazo strank uspešno povečali.
Ilirika
Z borzno posredniško hišo Ilirika smo nove vlagatelje uspešno iskali z Google oglaševanjem, in sicer smo se odločili za Search, Display, GSP in remarketing.
Avto magazin
Strani Avto-magazin.si smo izboljšali pozicije in povečali obisk v Googlu z on-site in off-site SEO obstoječih vsebin in s svetovanjem pri pisanju novih vsebin.
Gerard
Kljub temu, da ima Gerard dolgo tradicijo, so bile pozicije ključnih besed zelo slabe ob začetku sodelovanje, praktično vse pa se danes nahajajo na 1. strani in nekatere že med prvimi tremi zadetki.
Žurnal
Za spletno različico Žurnal24 skrbimo za optimizacijo spletne strani, pri čemer jim svetujemo pri vsebinah in najbolj nujnih dejavnikih za visoko uvrstitev vsebin.
Špica
Špica je znano podjetje praktično povsod po Evropi in tudi izven njenih meja, v Sloveniji pa mi skrbimo za dobre pozicije s SEO in SEM oglaševanjem strani spica.si in allhours.si.
Aktivni.si
Na Aktivni.si smo splošno izboljšali pozicije besed z off-site optimizacijo ter on-site popravki in optimizacijo besedil in nenehnem svetovanju pri pisanju novih vsebin.  
1nadan
Na področju kuponske prodaje je vedno več konkurence, zato je pomembno, da je 1nadan na prvih pozicijah, za kar sta SEO in SEM odlična, naši rezultati, ki jih dosegamo, pa prav tako.
IPOTECHNIK
Ipotechnik.de je nemška jezikovna različica slovenske strani, ki smo ju izdelali. Za nemško jezikovno različico ves čas razvijamo nove in nove dodatke za čim več kupcev, hkrati pa delamo tudi SEM.
Wellneo
Za Studio Moderna smo delali SEO tudi za Wellneo.si za besede dieta, hujšanje in fitnes oprema, torej vse z veliko iskanji, a smo vseeno dosegli dobre pozicije na Googlu.
Hotenjka
S Hotenjko uspešno sodelujemo že dolgo. Začeli smo na področju talnih oblog, kasneje pa smo dodali še področje strojnih tlakov, skrbimo pa tudi za obnavljanje grafične podobe strani in SEM. 
Altitude activities
Altitude-activities.com je mlada domena, za katero urejamo SEO, za še boljši obisk strani pa skrbimo za SEM in čim boljšo uporabniško izkušnjo, ki je v turizmu zelo pomembna.
Malinca
Malinci pomagamo predstaviti ljudem pomen zdrave prehrane, pri tej misiji pa nam dobri rezultati z 41 izbranimi besedami (izdelki) vsekakor zelo pomagajo. Na ta račun dosega dobro prodajo.
Metal Mikulič
Najprej smo izdelali stran za dobro uporabniško izkušnjo, saj sama optimizacija ni enostavna zaradi močne konkurence. Kljub temu imamo dobre pozicije, uspešni pa smo tudi pri SEMu.
Potuj nekam
S Potuj nekam pri SEO že dolgo uspešno sodelujemo. Od 23 izbranih iskanih besed se le 2 ne nahajata na Googlu ves čas na mestih med 1-3, sta pa kljub temu na 1. strani, kar je za iskani besedi odlično.
Projekt varnost
Kot dokaz o res uspešnem sodelovanju je vsekakor Projekt varnost, ki nam je do zdaj zaupal že izdelavo strani, SEO, SEM in tudi izdelavo aplikacije.
Fitnesshop
Na Fitnesshopu smo najprej obnovili spletno stran, nato začeli s SEM in FB ter SEO-m, dobre pozicije pa imamo zaradi postavljenih temeljev s SEO optimizacijo na Googlu še danes.
Sekom grafika
Sekom grafika je z nami na področju SEO že dolgo, odraz tega pa so pozicije na 1. mestu na Googlu za vse izbrane ključne besede in to kljub nenehnim spremembam Googlovega algoritma.
Silvaprodukt
Za Silvaprodukt smo izdelali večjezično spletno stran, za prepoznavnost tega branda na spletu pa smo poskrbeli še s SEO, SEM in FB oglaševanjem.
Dormeo
V optimizacijo smo dobili vsem znano domeno Dormeo.net, za katero smo uspešno optimizirali ključne besede: vzmetnice, vzglavniki in ležišče ter tako pomagali tudi k višji spletni prodaji izdelkov.
LiveActive
Liveactive je bila stran Studio Moderne s fitnes opremo, za katero smo delali res uspešno SEO za zelo iskane ključne besede fitnes oprema, tekalna steza in sobno kolo.
Solvera Lynx
Za Solvero Lynx smo naredili nujne popravke na strani, dodali vsebino in poskrbeli za uporabniško izkušnjo in začeli s SEO-m. Pozicije so se izboljšale, povpraševanja pa prejemajo iz celega sveta.
Tehnos
Za podjetje Tehnos zelo uspešno skrbimo za optimizacijo nemške in poljske spletne strani, saj kljub hudi konkurenci dosegamo dobre pozicije v iskalniku Google.de oz. Google.pl.
Vrata Vranešič
Domena je praktično nova, pa kljub temu zaradi pravilno urejene on-site optimizacije dosegamo s celostno optimizacijo strani dobre rezultate že na samem začektu sodelovanja.
Hajdi
Z dobrimi pozicijami smo trgovini Hajdi pomagali do povečanja prodaje trendi in zabavne opreme za otroka, ki je prej v Sloveniji skoraj da ni bilo možno kupiti.
Altituda
Altitudi smo z Google AdWords oglaševanjem uspešno pomagali pri promociji svojih storitev, uporabili pa smo le Search kampanjo.
Okna Vranešič
Najprej smo izdelali spletno stran in zaradi konkurenčne panoge smo stranki takojšen posel lahko priskrbeli le s SEM-om, zdaj pa delamo SEO, ki prinaša dovolj dobre rezultate. 
Leticia
Z Leticio smo uspešno sodelovali pri SEO optimizaciji, optimizirali pa smo zelo iskane besede v povezavi s spalnim programom in dosegali dobre rezultate. 
Že v redu, Primož
Izdelava spletne strani in Facebook sta bila našemu Urošu, ljubitelju piva, velik izziv, pa vendar nam je promocija uspela in imajo na ta račun danes dober obisk trgovine.
Point2point
Čeprav Point2point deluje v zelo konkurenčni panogi, pa smo s SEO in SEM-om uspeli doseči super pozicije na Googlu in zadovoljstvo stranke.
Tentours
Dvigniti Tentoursu obisk in rezervacije ravno v času, ki je v turizmu najbolj pomemben, to nam je uspešno uspelo z AdWords oglaševanjem.
Zlatarna Muršič
Zlatarna Muršič je potrebovala hiter in dolgoročen dvig pozicij na Googlu za večji obisk zlatarne in to nam je vsekakor uspelo doseči s SEO in SEM oglaševanjem.
Enertec
Moja-elektrarna.si je mlada domena, zato optimizacija ne sme potekati hitro, prinaša pa dobre rezultate Google AdWords oglaševanje.
CCO
Stranki smo najprej svetovali pri pisanju SEO vsebin cele strani, nato pa smo uredili vnos vsebine, kažejo pa se že prvi rezultati našega dela na pozicijah kjub temu, da je domena praktično nova.
Moje računovodstvo
Izdelava spletne strani na novi domeni je bila prvi korak. Nato smo začeli z Google Ads oglaševanjem in SEO-m, ki sta prinesli dobre rezultate in stranki veliko število novih strank.
Ultralab
Ultralab je naša dolgoletna stranka. Kljub vsem izzivom dosegamo zavidljive rezultate tako s SEO optimizacijo kot tudi z Google Ads in vedno bolj tudi popravki spletne strani.
Moja čokolada
Mojačokolada.si je ena tistih trgovin, ki je za potrošnike zanimiva večinoma omejen čas, smo za njih izbrali SEM, ki ga lahko časovno povsem omejimo oz. prilagodimo navadam potrošnikov.
Libela Group
Grafična prenova strani in izboljšanje uporabniške izkušnje, ki smo ju izvedli, sta imeli pozitiven vpliv - pozicije vseh, tudi težkih besed izboljšale, hkrati pa tudi SEM in FB prinašata boljše rezultate.
Smartslam
Smartslam deluje na področju opreme za mobilno telefonijo, kjer dosegamo dobre rezultate na področju optimizacije, kot podpora za še večjo obiskanost strani pa skrbimo tudi za SEM.
Volino
Volino deluje v panogi z izredno hudo konkurenco, kar pomeni, da je bil Google Ads edini smiselni način oglaševanja na spletu, ki prinese kar lepo število klikov in posledično tudi prodaje. 
Hiša zdravja
S Hišo zdravja sodelujemo že dolgo. Najprej smo delali SEO in SEM, zaradi popravkov Googla pa smo jim izdelali novo stran. SEO, SEM ter nova stran jim prinašata veliko število klikov in prodaje.
Pani
Za Pani smo najprej izdelali spletno stran, ki je prilagojena uporabnikom. Za prodajo skrbimo z Google Ads in SEO, ves čas pa skrbimo tudi za vse nujno potrebne popravke na spletni strani.
Hotel Marita
Pripeljati več tujcev v Hotel Marita je naša naloga, ki ni enostavna, saj je bilo treba urediti stran in dodati nove, smiselne povezave na zanesljivih virih. Kljub težavnosti pa že dosegamo dobre rezultate.
Moje darilo
MojeDarilo.com je spletna stran za vse tiste, ki nimate ideje za darilo. Zato se mora s čim več različnimi besedami stran pojavljati na 1. strani Googla, kar smo uspelo s SEO, FB kot tudi SEM.
Coris
Stran Coris je pred začetkom optimizacije uvrščala že približno dobro, po začetku našega dela pa so se pozicije še izboljšale in tako Coris z večino izbranih besed prehiteva konkurenco.
Degriz
Degriz je še ena od strani, kjer dosegamo z večino izbranih besed pozicije višje od 6. mesta na Googlu, saj je on-site optimizacije urejena tako, kot je treba, nekaj besed pa na pozicijah med 1 - 3.
Kuhn'ca
Čeprav s Kuhn'co ne sodelujemo dolgo, je on-site optimizacija cele strani že prinesla rezultate na pozicijah, delamo pa tudi Google Ads za dober obisk strani, ki ga urejamo od začetka.
Pasja štacuna
Pasja štacuna deluje v zahtevni panogi, kjer je veliko konkurence. Za stran urejamo SEO in SEM zelo uspešno, saj dosegamo izvrstne pozicije ne iskalniku Google. 
Rehamed
Glede na to, da je Rehamed na začetku našega poslovanja potreboval čim boljši branding, nam je to zelo dobro uspelo s SEO in SEM oglaševanjem, prav tako pa tudi s Facebook oglaševanjem.
Micom
Za podjetje Micom Electronics d.o.o. smo najprej naredili spletno stran za slovenski trg in še za 3 ostale jezike. Nato smo začeli z Google Ads za vse trge, ki ga uspešno upravljamo že vrsto let.
Luxury intimate
Luxury intimate je primer podjetja, ko nam nam uspeva samo s Facebook oglaševanjem stranki pripeljati ogromno število zadovoljnih strank, pa čeprav imajo majhen asortiman izdelkov.
Planet GV
Za Planet GV vodimo FB in Google Ads in čeprav bi mnogi rekli, da ti dve orodji nista najbolj primerni, se je izkazalo ravno obratno -> stranki smo pripeljali zavidljivo število novih obiskovalcev.  
Helen Doron
Za Helen Doron upravljamo Facebook in AdWords kampanjo, ki sta se glede na naravo posla (sezonski) izkazali za pravo in učinkovito odločitev.
Kozmetika Kahne
Kljub temu, da Kozmetika Kahne obstaja že kar dolgo, pa smo jim z uspešnim upravljanjem Facebook in AdWords oglaševanja pripeljali nove obiskovalce in kupce.
MajToj
Za MajToj je bilo najprej treba urediti on-site del optimizacije, da smo lahko začeli še z off-site optimizacijo. Za stranko pa poleg SEO optimizacije upravljamo še FB in AdWords oglaševanje.
LMM
Z LMM redno sodelujemo pri oblikovanju njihovega kataloga izdelkov, izdelali pa smo tudi celotno grafično podobo lastne blagovne znamke Popar in posodobili spletno stran, ki vsebuje na željo naročnika nekatere po meri narejene funkcije.
Pivnica Lajbah
Za Pivnico Lajbah upravljamo Facebook oglaševanje, ki se je za tovrstna področja izkazal kot izjemno učinkovit, saj se lahko cilja le na najbolj ciljano skupino.
Casino Tivoli
Za znan Casino Tivoli v Lescah že nekaj let skrbimo grafično oblikovanje tako njihovega promocijskega materiala, kot tudi za vse nagradne igre, ki potrebujejo grafično oblikovanje.
Panakea
Za stran Panakea.net smo izdelali spletno trgovino, skupaj z vsemi dodatki, ki so za trgovino smiselni in jih tudi nadgradili, dizajn in poskrbeli za uporabniško izkušnjo še posebej s košarico.
Boleč hrbet
Pri tej strani smo za podjetje Panakea izdelali produktno spletno stran za izdelek Neuronal. Za spletno stran delamo SEO in SEM, ki se učinkovito in smiselno dopolnjujeta.
IPO tools
Za ipo-tools.com smo izdelali spletno stran. Prav tako pa s tem podjetjem sodelujemo tudi na področju SEO in SEM ne samo za slovenski trg, temveč tudi za tuje.
Anderwald
Za Anderwald smo najprej izdelali novo spletno stran z vsemi nujnimi dodatki, nato pa začeli še s Google Ads in tudi celostno optimizacijo spletne strani, ki je prinesla pozicije na 1. strani Googla.
FC Olimpija
Pri nas smo tudi športni navdušenci, zato nič čudnega, da nam je FC Olimpija v izdelavo zaupala stran, ki tudi prikazuje tekme, kar je predstavljalo dodaten izziv, katerega smo zelo uspešno rešili.
IGA relax
Za Igo Relax smo naredili nekaj spletnih strani, glavna pa je za organizirane izlete, ki je potrebovala tudi svoj zelo zahteven CRM, ki se tudi ves čas nadgrajuje.
Dermasal
Za Dermasal smo izdelali spletno trgovino z vsemi dodatki oz. razširitvami, ki našim programerjev praviloma vedno predstavlja dodaten izziv in s tem še večjo zagnanost zaradi množice izjem.
IN net media
Ravno zato, ker se Innet ukvarja z upravljanjem multimedijskih storitev, je potrebovalo čim bolj smiselno, uporabno stran, ki je za uporabniško izkušnjo dobra, ki smo jim jo tudi izdelali.
SFC automotive
Za stranko SFC Automotive smo v izdelavo dobili novo spletno stran, še pred tem pa smo mi poskrbeli za zakup domene in za ureditev gostovanja spletne strani, za katerega skrbimo ves čas.
3zan
Za računovodstvo 3ZAN smo izdelali stran, najprej kot kartica, nato pa se je stranka odločila še za nadgradnjo. Za 3ZAN pa v najbolj primernem času upravljamo tudi Google Ads.
Svet igral
S Svet igral sodelujemo na področju optimizacije zelo uspešno že dolgo časa, večina besed je med prvimi tremi zadetki na Googlu, vmes pa nam je stranka zaupala še izdelavo nove spletne strani in SEM.
Zverina
Za Zverino smo najprej izdelali spletno stran, spisali vsebino za vse izdelke ter nato začeli z optimizacijo in Google Ads, ki sta poskrbela za najboljše pozicije na Googlu in velik obisk strani.
Štrus inštalacije
Za Instalacije-strus.si smo najprej izdelali novo stran, nato vzpostavili Google Ads ter hkrati tudi z optimizacijo spletne strani. Za stranko skrbimo tudi za vsebino, ki je prilagojena uporabnikom in Googlu. 
Jurij Veselič
Za domeno jurijveselic.com smo izdelali spletno stran, hkrati pa uredili tudi gostovanje domene na našem strežniku in zakup domene.
Fit point
Za domeno fitpoint.si smo poskrbeli za izdelavo spletne strani po želji stranki, prav tako pa še vedno skrbimo za morebitne popravke na strani.
Ilirija 1911
Za ND Ilirija smo izdelali spletno stran, ki je tako postala ena od spletnih strani za nogometni klub. 
Zobozdravstvo dr. Kukar Božko
Za Zobozdravstvo dr. Kukar smo izdelali spletno stran, ki je tako postala ena od spletnih strani na temo zobozdravstva, ter stranki priskrbeli zaradi izboljšanje strani večji obisk.
Lekarna pri kranjskem orlu
Za Lekarno pri Kranjskem orlu smo izdelali aplikacijo po naročilu, s katero smo jim pomagali do preglednejšega in hitrejšega poslovanja.
Lista Marjana Šarca
Za Listo Marjana Šarca smo v predvolilni kampanji poskrbeli za izdelavo strani z vsemi naknadnimi popravki in dodatki na strani, pri čemer je bila hitrost izvedbe predpogoj.
Moja bioresonanca
Za Mojo Bioresonanco smo izdelali spletno stran in pri izdelavi ves čas skrbeli za uporabniško izkušnjo. Za konstanten obisk in nove stranke skrbimo z Google AdWords oglaševanjem.
Belokranjka
Za spletno stran Belokranjka.si smo izdelali spletno trgovino, pri čemer smo pazili tako na uporabniško izkušnjo, prav tako pa smo upoštevali tudi želje stranke. 
Keramoteka
Za domeno Keramoteka.si zelo uspešno delamo SEO in Ads. S SEO delamo 14 besed, med katerimi je večina na pozicijah med 1-3, z Ads kampanjo pa lovimo še ostale besede za konstanten obisk.
Dentoteka
Za Dentoteko smo izdelali spletno trgovino z vsemi dodatki in razširitvami, hkrati pa skrbeli, da se dizajn in vsebina skladata s podjetjem in stranjo Ustna medicina, ki je krovna spletna stran.
Dentopedia
Za Ustno medicino smo uredili tudi blog Dentopedia, v katerem uporabniki najdejo odgovore na vsa svoja vprašanja.
Ustna medicina
Za Ustno medicino smo izdelali novo stran, nato pa začeli z Ads in SEO. Pozicije, ki smo jih dosegli, so zelo dobre, prav tako pa smo pri Ads z zelo nizko ceno na klik lovili ogromno število strank.
Pas
Z trgovino s športno prehrano Pas smo delali praktično od samega začetka našega poslovanja. Izdelali smo novo spletno stran za SLO in NEM, hkrati pa za dober obisk skrbeli s SEO in SEM.
Center preventivne diagnostike
Za stranko smo izdelali spletno stran, ki je pomembna za dodatne informacije, ki jih ljudje potrebujejo pred pregledom.
e-PIRH
E-PIRH je naš poslovni imenik na hrvaškem, v katerem je vpisanih veliko hrvaških podjetij, ki tudi zaradi vpisa v ta imenik prejemajo veliko število novih strank.
AGIO
Za Agio smo zaradi Googlove kazni najprej narediti detox strani. Pri SEO delamo 12 besed, večina je ves čas med prvimi 3 zadetki, Ads pa upravljamo tako za SLO kot tudi za ANG stran.
Mepro
Micom Electronics nam je v izdelavo poleg ostalih strani zaupal tudi mepro.si, za katerega skrbimo za nameščanje in programiranje dodatkov, hkrati pa tudi za SEM kampanjo.
Medicinalis
Izdelali in grafično oblikovali smo krovno spletno stran Medicinalis, ki je proizvajalec vseh prehranskih dodatkov za podjetje Panakea. Tako da Panakea skrbimo za vse njene spletne strani. 
La Concha Rovinj
Za La Concho Rovinj, ki je zelo znana in tudi odlična gostilna v Rovinju, upravljamo AdWords kampanjo, vendar le v času, ki je smiseln, torej v času turistične sezone.
Veris
Za Veris, ki je zelo znana jezikovna šola že dolgo let, smo izredno uspešno uredili optimizacijo, Facebook in AdWords, kar je pripomoglo k večjemu vpisu v jezikovne tečaje in povečanje prepoznavnosti.
ProfiCenter
ProfiCenter je ena dveh spletnih strani podjetja Metal Mikulič in tudi izdelavo te strani nam je to podjetje zaupalo, vključili pa smo še vse dodatke, ki so za uporabnike nujno potrebni za večjo prodajo.
Poredni zajček
Spletna stran je bila v naši lasti, z njo pa smo se veliko naučili na področju spletnega marketinga trgovin. Izkoristili smo vse medije, ki so prinesli dodaten efekt, tj. večji obisk in večjo prodajo.
Poliglot
Za Poliglot že dolgo uspešno delamo SEO in Google Ads, vmes tudi FB. Odlične pozicije dosegamo z 18 besedami, ki so za prevajanje zaradi močne konkurence ključne.
Vlakec
Za Vlakec skrbimo za le z optimizacijo, s katero dosegamo zelo dobre rezultate na iskalniku Google z vsemi izbranimi ključnimi besedami.
Aquagrad
Aquagrad deluje v panogi z malo konkurence, vendar so konkurenca na Googlu tudi trgovine z navadnimi bazeni. Kljub temu stranki zagotavljamo dovolj visoko prodajo.
Otroška trgovina
Otroška trgovina je primer podjetja, kjer smo uspeli zaradi celostne optimizacije spletne strani stranki zagotoviti zelo dobre rezultate na Googlu za veliko število ključnih besed.
My Spirit
Za My spirit izvajamo SEO in Google Ads, s čimer skrbimo za dobro prodajo in tudi promocijo njihovih novih parfumov, prav tako pa tudi za prodajo vseh ostalih parfumov iz zaloge. 
Borza terjatev
Za Borzo terjatev delamo optimizacijo spletne strani, pri čemer pa je tu optimizacija poseben izziv zaradi področja dejavnosti, saj je treba upoštevati predvsem zakonodajo.
Be Hempy
Z Be Hempy smo začeli Google Ads, vendar zaradi kasnejše blokade Googla nadaljevali sodelovanje na področju SEO, ki prav tako zagotavlja izredno dobro prodajo njihovih izdelkov.
TPA group
S TPA sodelujemo tako na slovenskem kot tudi nemškem, avstrijskem in angleškem trgu, in sicer jim izvajamo optimizacijo in Google oglaševanje na vseh omenjenih trgih.
Zastavljalnica Ljubljana
Na stran Zastavljalnica-ljubljana.si delamo SEO s področja zastave zlata in dosegamo odlične pozicije, med 1 in 3. Zaradi celostne optimizacije pa so odlične pozicije tudi ostalih besed.
Odkup zlata
Za spletno stran odkup-zlata.net se je stranka odločila samo za optimizacijo, ki pa ji je prinesla izjemne rezultate, saj dosegamo rezultate med 1. in 3. mestom na Googlu.
Zastavi avto
Spletna stran Zastavi avto ima samo en namen, to je predstavitev zastavljalnice in ravno na tem področju stranki uspešno pomagamo, saj dosegamo zelo dobre pozicije na iskalniku Google.
Spletna zastavljalnica
Na strani spletna-zastavljalnica.net delamo SEO ene besede, kljub temu pa je pozicija odlična, saj dosegamo 1. ali pa 2. mesto.
Kredit shop
Kredit-shop je le ena od petih domen, ki jih optimiziramo za stranko Zastavljalnica Ljubljana, ki si želi izboljšati prepoznavnost na področju zastavljalnic, kar ji z našo pomočjo dobro uspeva.

Izjava zadovoljne stranke

Edini, ki smo jih za pomoč pri Google in SEO na enaA.com, k sodelovanju povabili še drugič, tretjič ... Čeprav se v svetu digitalnega marketinga pravila spreminjajo brez napovedi in pojasnil, jim z jasno usmerjenostjo na izboljševanje prodajnih rezultatov ves čas uspeva ohraniti korak in ponuditi prave odgovore in rešitve.
Aljoša Domijan, Gambit trade - enaA.com

Izjava zadovoljne stranke

S podjetjem Dominatus smo na področju optimizacije spletnih strani sodelovali 2 leti. Sodelovanje je bilo ves čas zelo korektno. Cenil sem njihovo odzivnost, strokovnost ter usmerjenost na rezultate, ki so jih z opravljenim delom tudi prinesli.
Radoš Skrt, Studio Moderna d.o.o.

Izjava zadovoljne stranke

Z vidika komunikacije, načina dela in seveda tudi rezultatov, je sodelovanje z Dominatusom več kot prijetna izkušnja. V skupnem prizadevanju za dosego zadanih ciljev skoraj, da ni opaziti odnosa naročnik-stranka, saj delujemo enotno kot ekipa. Izzivov je veliko, a se jih skupaj lotevamo kreativno in predvsem uspešno.
Biljana Pejova, A1.si

Izjava zadovoljne stranke

Dominatus je naš večletni partner za SEO in oglaševanje z AdWordsom. V tem času so se izkazali kot zanesljiv in učinkovit partner, ki ne spi in se konstantno prilagaja spremembam na vedno živem trgu internetnega oglaševanja in optimizacije.
Dino Ivan Tot, 1nadan.si

Izjava zadovoljne stranke

Oglaševanje preko Google platforme na različnih kanalih je bilo za HIP kredit na spletu zelo učinkovito. V prvih dveh mesecih po lansiranju promocije storitve preko spletne platforme, je realizacija prodaje za 150 % presegla planirane vrednosti.
Matjaž Omejc, Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Izjava zadovoljne stranke

Ideja spletne prodajne aplikacije je zaživela s pomočjo podjetja Dominatus. Od predstavitve do končnega izdelka je preteklo bistveno manj časa, kot smo pričakovali in oni obljubili. Aplikacija deluje super in je narejena točno po naših željah ter zahtevah. Zagotavljajo nam tudi gostovanje, s katerim ni bilo nobenih težav v dveh letih, podpora je ves čas na voljo. Iskreno priporočamo!
Nina Erčulj, lekarna Kranjski Orel

Želite tudi vi povečati uspešnost vaših projektov?

Splošni podatki:
* Polja označena z zvezdico so obvezna.
Kje potrebujete našo pomoč?*
Kakšne so vaše želje?*